Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nazývat současnou krizi, jako uprchlickou krizi, což se v mediálním prostoru ustálilo, je naprosto nesprávné a míjí se s realitou, neb naprostá většina migrantů uprchlíci nejsou!

Zdroj: http://raz.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=607985

Nemůžete něco takového tvrdit. Jednak to nemůžete reálně vědět, četl jste spisy těch osob? Máte nějaké důvěryhodné zdroje vyhodnocené objektivními kritérii? Váš postoj k definici uprchlictví je spíše založen na dogmatické nenávisti kulturně rasového původu než na nějakých lidských základech. Každému, kdo přemýšlí a bere na vědomí objektivní právní fakta, je jasné, že Lybie není bezpečnou zemí, nelze tam ty v té chvíli na moři zachráněné uprchlíky vrátit.

Když jste tak informovaný, jak si vysvětlujete, že přes všechny snahy EU se nepodařilo s Lybií vůbec nic vyjednat? Sice jsem skeptický, že byste coby antimigrantský fanatik byl schopen diskuze, ale co kdyby. Třeba jste i schopen přemýšlet.

1 8
možnosti

Otázka zní jinak: když uloží sankce, tak si je Němci vezmou...každý den jich tisíce přibývá v Řecku a Itálii a chtěla bych vidět stát, který si je po terori;-O;-O;-Ostických činech vezme...

4 0
možnosti

Skoro to vypadá, že jde o přerozdělení terorismu:-))

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik