Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to totéž, jako když někdo podá žádost o rozvod.

Tady sice ještě nebyla tato žádost oficiálně podána, ale veškerá prohlášení britské vlády doposud přesvědčovala o tom. že se podle výsledků referenda bude řídit.

Takže ten postup špiček EU sice není správný, ale z jejich hlediska ano. Mají vztek, že jim utíká významná država a že by to mohlo způsobit odchod i jiných držav.

4 1
možnosti

Kdyz pisete o tom rozvodu, podle vas v tom mate velke zkusenosti. Kdyz jste vy, ci vase jete zena podali zadost o rozvod, sdileli jste jeste spolecne loze?

2 0
možnosti

J67a51n 90R35á28ž

2. 7. 2016 20:21

Nevím, jak se britská vláda rozhodne, lépe řečeno Cameron rozhodne jak dál. Buď předá vládu nástupci, o kterem se interně rozhodne v konzervativní straně, a v tom případě se dá předpokládat, že postup odchodu bude probíhat tak, jak nastínil Cameron nebo budou nové volby a vznikne nová vláda. Zde se nedá vůbec předpokládat, jaký postup zvolí. V případě vítězství Labour Party se dá očekávat zadržovací taktika, která může proces odluky Británie od EU protahovat do ztracena.

Ale jak jsem napsal: Teď jsou karty rozdány tak, že orgány EU mají úlohu pouhého kibice a bruselští by měli volit velmi opatrnou rétoriku. Budou-li pokračovat v hystericko siláckych projevech jako dosud, tak míra nepřátelských nálad vůči EU, bude v Británii narůstat a odchod je zaručen rychle.

3 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik