Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Dobrý večer,

to jste ještě nepochopil, že to tak nezůstane a že to bude brzy uklizeno? Uklízet to budeme my všichni kromě politiků a lidí, kteří je pozvali a hájí. Ti nás - pokud se o to vůbec bodou zajímat - zdaní více, protože to bylo uklizeno pomalu. Práva má dnes každý, ale povinnosti a zodpovědnost nikdo.

F.

3 0
možnosti
PB

..... áááá, tak první velká příležitost pro "Zelené",- šak voni taky přijímají, tož možou hnedle nastoupit a ten sajrajt uklidit, nééé V?!

3 0
možnosti
Foto

Až nás tady všichni tito nově příchozí do ČR patřičně mulikulturně obohatí, bude to u nás vypadat stejně (a ne-li hůře), jako na těchto fotografiích.

6 0
možnosti
MR

Zde jste už pěkně zaspal dobu., tohle je zde už dávno probrané. Nic nového nemáte ?

Co takhle sdělit že je potřeba minimálně 100 tisíc lidí aby jednak ukázali co chtějí a jak se to má řešit a vyslali tím jednak silný signál Bruselu, Německu a vládě, tak aby necukla ... .

0 11
možnosti
JR

J44a33n 92R42á84ž

17. 9. 2015 19:03

Pane Roden. Normální lidé, kteří jdou ráno do práce a odpoledne i večer věnují rodině  nemají čas, ani invenci, ani náladu  o imigrantech filozofovat. Například jsem včera  mail s  fotkami (mám jich víc)  poslal 140 lidem, které mám v databázi. Od více jak poloviny jsem dostal dost zděšené reakce ve stylu, že si něco podobného nedovedli představit.  A mnozí právě pod vlivem těchto fotek se teprve začali o problém ilegální migrace víc zajímat a chtějí, abych jim podobné autentické informace  začal posílat.

Čili, právě autentické informace a příběhy opírající se o  jasně ověřitelná fakta, jsou schopny zaktivizovat mlčící většinu, která se sice nechce přidat ke Konvičkovi, ale s ilegály na území ČR zásadně nesouhlasí.

P.S. Měli jsme dlouhodobě někdy úsměvné, někdy dost vypjaté diskuze: Já silný euroskeptik, on silný eurohujer (jak se říká lidem k EU nekritickým). Už postoje Bruselu a hlavně Německa k řecké krizi jeho nadšení EU poněkud ochladilo a neschopnost a alibismus eurosocialistů při ne-řešení krize imigrantů z něho udělali sice opatrného, ale přesto euroskeptika. Myslím, že změna postojů k EU se pod vlivem naprosté arogance a při tom sterility  bruselských komisařů a tak zv. eurovlády, změní u mnoha Evropanů.

10 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik