Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

R^Karma.

Jistěže existují i organizace které se pracují ve prospěch společnosti, jak píše Jana Majová, ale o těch jst teď nepsal. Rád bych podotknul důležitou věc. Tyto organizace by samy o sobě moc nezvládly. Mají několik mocných spojenců: 1. Přebujelý sociální systém, který nadržuje určité části společnosti, často na rasovém základě. 2. Nefunkční, politicky a multikulti korektní média která přestala plnit funkci takzvaného "hlídacího psa demokracie". 3. Neschopné a/nebo zbabělé politiky neochotné danou situaci řešit.

Společně s lidskoprávníma organizacema tato čtyřkombinace doopravdy již zcela nenávratně pozměnila tvář Evropy. Smrtící kombinace.

5 0
možnosti
MR

Lidské právní a neziskové organizace vlastně suplují to co by dala funkční společenská smlouva a tím je duševní altruistické jádro společnosti a s tím osobnosti jako dříve zde byl Čapek, Eliáš, J.Masaryk ... .

Jelikož se rekrutují ze sociální rovnostářské společnosti, tak duševnost a osvícený nadhled i komplexnost či predikce dějů, je nahrazena sociální a mateřskou nevyzrálostí.

Té chybí schopnost vnímat právě věci v komplexu, s dopady, budoucností ... .

2 0
možnosti
Foto

No nazdar. Nerozumím Vám ani slovo.8-o

1 0
možnosti
Foto

Právní stát snad "lidskoprávní" organizace ani nepotřebuje

12 0
možnosti
Foto

Karma s výhradou - sociální začleňování, to jsou taky třeba nízkoprahová centra pro "děti ulice", podpora postižených lidí a jejich možnosti např. pracovat a další potřebná témata. Nelze házet všechny do jednoho pytle.

4 0
možnosti
JH

J96a18n 43H87l56e27d51í92k

8. 8. 2015 17:21

správně připomínáte veleúspěchy se sloven cigány na čes území, opravdu se zdařilo, že každý 211-tý cigánský žák chodívá i do školy

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS