Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cely clanek jako by byl pronasledovan rokem 68. Jenze my nejsme svet a tudiz svet neni rok 68. A svet neni par poznamenanych nevidicich pres sve poznamenani jeho vyvoj. Je to jako veslovat zurive na pramici pripoutane k lodnimu molu.

1 0
možnosti

M42i46l65a77n 10K67e98s55l

30. 7. 2014 15:08

Sankce Rusku  jsou na pendrek.Banky prý nebudou Rusákům půjčovat.Od čeho však jsou.Když nebudou půjčovat příjdou o kšeft.Číňané zaskočí.Firmy nebudou s Rusy obchodovat,najdou ale někoho jiného?Asi ne.Zavřou kšeft,propustí lidi.Vysvětlujte propuštěným,že za to může Putin.Vysmějí se vám.Špatný budete vy a ne Putin.Masová protiruská propaganda se míjí účinkem.Televize,rozhlas,novináři jsou za dobu své existence již tak provaření,že jim nikdo nevěří ani zbla.Nenamlouvejme si,že by se lidé hrnuli bojovat.Vždyť my již nevíme ani čí jsme.

5 2
možnosti

Tak v některých Vašich tvrzeních je přání otcem myšlenky. A tyto myšlenky jste pak vtělil do článku.

Je zde přání aby Rusko bylo vedoucí silou BRICS - a to je opravdu jen přání!

Je zde přání, aby příznivců Putinovi politiky (nikoli Ruska - Rusko je něco jiného) byla většina - a mám za Vás obavu, že tak to také není!

A na závěr jest zde citát z Bismarka (ten už tu velmi učeně diskutován byl). Tohle je také prý citát z Bismarka:

"Kdo ovládá Čechy, je pánem Evropy."

Co s tím?!

2 1
možnosti

Co s tím?

Jak prosté, milý Watsone, začít se chovat svéprávně.

4 0
možnosti

připomínka, těžko může někdo Ukrajince ze Západu označit jako zrádce Ruska. Tyto oblasti jako Halič a Podkarpatská Rus nikdy součásti Ruska nebyly, násilím je proti jejich vůli okupoval Stalin až v roce 1939 respektive 1945, proto jejich obyvatelé nemohou být zrádci Ruska.

1 0
možnosti

J64a18n 66R81á58ž

30. 7. 2014 15:33

Domnívám se, že  nazvat  nějakého skutečného Ukrajince po tom, co od Rusů zažili, zrádcem Ruska ani nejde. Východ dnešní Ukrajiny ale Rusko bylo a většina obyvatel jsou národem Rusové, což ovšem neznamená, že jsou státními příslušníky Ukrajiny a tak by měli  být i loajální Kyjevu. Ale co s tím, když je tam nelegitimní vláda? Že ano?

P.S. Poválečná výměna východní části Polska, jejíž součástí byla i Halič, za východní část předválečného Německa  byl hnusný obchod spojenců se Stalinem. Kdyby k tomu nedošlo, tak občané dnešní západní části Polska, která byla po staletí součástí Pruska obývaná Němci,  by dnes byli občané Německa a lidé se západní Ukrajiny, která byla před válkou součástí Polska  by byli dnes občané Polska. A možná by události z Majdanu nepřerostly v občanskou válku. 

Ale jak to bývá po každé válce. Vítěz si dělá s hranicemi co chce a bez ohledu na lidi, kteří tam žijí.

2 0
možnosti

K91a39r54e19l 55H35o97r32á78k

30. 7. 2014 13:28

Možná vám to nikdo neřekl, ale SSSR zaniklo, komunisté jsou v dnešním Rusku v opozici, takže podsouvat někomu 68´ ve spojení s dnešním Ruskem, je kouskem hodný bolševické propagandy 50´let.

6 0
možnosti

A pikantní na tom je fakt, že Brežněv, který nám sem poslal ty tanky, byl ukrajinec :-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS