Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Náš mediální prostor je bohužel prozářen rudě - oranžovou cháskou s odvahou a nasazením pro "veřejné blaho, veřejný zájem atd." s rozlišovacím deficitem a smícháním v označování pojmu extrémismu a poctivými pravicovými morálními hodnotami.

1 0
možnosti

Pořád tu byla možnost hodit to Úsvitu; přinejmenším by to ukázalo politikům, že o podobná témata je politická poptávka. Navíc hodit to Úsvitu nebo Svobodným by pomohlo oslabit efekt onohu podrazu s průzkumem na poslední chvíli (na vzorku 341 lidí! - to si snad předem dělali alibi, aby pak mohli vysvětlit, proč to nevyjde?), který obě strany podhodnocoval o dva procentní body, což muselo odradit nezanedbatelnou část voličů.

A co se týče toho označení za imbecily: nevím, jak je tomu dnes, ale nás kdysi učili, že debilové ještě volební právo mají, zatímco imbecilové už ne. Tož ať si každý nevolič zváží, kam tím sám sebe zařazuje.

1 1
možnosti

Představitelé - tedy potenciální kandidáti na představitele, jak je rozebíráno bohužel zatím ani u jednoho nezískali přízeň- náklonost k souhlasnosti názorů běžného člověka. Buď jde o zakonzervovanost a tedy nemožnost přijmutí názor. proudu jako je u lidovců nebo jednosměrnost a nepochpení českého prostředí u Okamury. Mach a Svobodní se teprve profilují, těžko říci co budou zastávat. Zelení ztroskotávají a John se svými párem spolupříznivců ztratil již důvěru.  

          Ostatní jako Parobek a bohužel Národní socialisté jsou ke smíchu. Bohužel jediný kdo drží  SVÉ a to Pravý blok je  vůdcem Cibulkou zcela  názorově mimo reál- velká škoda !! Zde by byl nástup-ale nemůže být !

           Babišovo Ano to je smečka vedená nekonečnými prachy, ale ideovost je  v čudu...., nemůže nijak dobře dopadat - leda diktátem.

           Ostatní už vytroubvené strany jsou otroubkové, kterým nelze věřit ! Česká scéna je velkou neznámou - je to Švejkovina  v kocovině.....

1 2
možnosti

Možná,že Holland čekal na nějaký silný impuz ,aby mohl otočit. Kdyby to udělal jen tak,tak ho multikulti roztrhají. U nás silný impulz zatím chybí, i když propad zelených je dobrá zpráva. Škoda,že se nevěnují jen realistické ekologii a motají se do "lidských" práv.

4 0
možnosti

J92a93n 20R83á44ž

28. 5. 2014 19:16

Když si vzpomenu na Bursíkovo "rozkročení", nevím jestli se mám smát nebo nad  zmateností našich zelených plakat. Při tom by strana zabývající se reálnou politikou ochrany životního prostředí, která by nemixovala do své politiky environmentalistické nesmysly a lidskoprávní problematiku neměla jako posvátnou krávu, byla pro naše politické prostředí velmi potřebná  a určitě by silný voličský elektorát našla.

4 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik