Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tezko rict jak muzou muslimove pokladat texty koranu za nemenne, kdyz existuji desitky skol po celem svete, ktere se zabyvaji vyklady techto textu... ;-)

1 0
možnosti
BD

Ono jde vždy o úhel pohledu.Co to je -zánik naší civilizace. Ona existuje nějaká civilizace naše a jejich ? A kdo jsou ti ONI ?

Všechno je o vývoji,technologickém pokroku a zajištění zdrojů všeho druhu.Civilizace je jen jedna a pokrok v každém případě změní naše nazírání víry,politiky a hlavně náboženství. Rozdíl mezi vírou a náboženstvím se zvětšuje a to je snad dobře !!!

1 0
možnosti
PK

P62a36v47e85l 34K53u29r64a73l

20. 1. 2013 22:34

5ekněme to takto- ať si každý praktikuje jaké chce náboženství... ale nemá naprosto žádné právo vyžadovat aby se jakýkoli jiný člověk podle tohoto náboženství řídil. (natož aby mu ještě věřil). Abych to řekl pregnantně- Křesťan nemá co nějaké nevěřící holce co zakazovat provádění potratu jenom proto že "věří" že život je nějak posvátný.

V okamžiku kdy jeho individuální víra jakkoliv začne omezovat jiné lidi se stává netolerovatelnou.

1 0
možnosti
LJ

To vše je pravda, ale podívejme se na to poněkud z jiného úhlu: Euroatlanská civilizace je v hluboké krizi: rozpad rodin, velmi nízká porodnost... To je hlavní důvod, proč do r. 2050 přibude do Evropy 80 milionů muslimů, jak bylo možné si na tomto portále přečíst nejméně dvakrát. Zatím nikdo nenašel recept, co s tím dělat. Vlastně většina raději strčí hlavu do písku a raději se tím nezabývá.

1 0
možnosti
PK

P14a11v97e47l 95K81u59r94a74l

20. 1. 2013 22:40

Máme 10 procentní nezaměsnanost... ve Španělsku a Řecku a dokonce 25 procent... proš by sme sem měli tahat muslimy? K ničemu je nepotřebujeme.

Ono i přírodě se podstatně uleví když tady bude o něco méně lidí pro které stejně nikdo nemá žádné ekonomicky rozumné uplatnění. (tedy takové jehož  celkový přínos by byl větší než náklady na realizaci)

Více ono je úžasné že s tou porodností u nás nemusíme dělat vůbec nic. Jediné co by bylo vhodné udělat je zcela ukončit podporu imigrace a porodnosti jiných etnik...

Chtějí se sem přistěhovat? Fajn... ať se tu živí vlastní činnností a pokud se jim to nepovede ať to buď zkusí jinde a nebo holt mají hlad žízeň a trpí zimou. Chtějí tu mít děti? Fajn, ať si je taky zcela sami živí a vlastní činností a když se jim to nepovede ať klidně umřou hlady. (a stejný postup pěkně uplatnit na všechny bez jakékoli vyjímky)

Jenomže to by chtělo značně omezit Evropské sociální systémy. (A v krátkodobém horizontu trochu posílit policejní složky.) Ale celkově lze říct že absence jakékoli nové, a značné omezení současných "sociálních" činností by problém vyřešilo samo.

Standardní přírodní procesy- hlad, žízeň, zima a nemoci se na řešení populačních problémů hodí stejně nejlépe. A pokud je nějaká smečka tak stupidní že nechá jinou smečku vyžrat si zdroje místo aby narušitele svého území likvidovala vyhynout si zaslouží.

1 0
možnosti
PS

P93a88v28e94l 62S20y88c21h81a

20. 1. 2013 19:46

Dokud budou vyznavači jakéhokoliv náboženství zašprclí, fungovat to nebude:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik