Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zamlouvá se mně Vl. Franz. Jediný není spjat s politikou a dalšími skandály a některou neznalost bych mu odpustila. Nikdo není vševědoucí, může si vybrat schopné poradce a vypadá na vzdělaného a slušného člověka. Určitě by se snažil, aby nezklamal.

2 0
možnosti
JB

J85i91ř73í 59B16o57b16e60k

5. 1. 2013 18:41

Pana Sobotku bych Vám neradil, nemá téměř žádnou šanci postoupit do druhého kola, kvůli příslušnosti k "mafiánské" ODS je pro většinu národa nepřijatelný...

Já jsem pro Karla Schwarzenberga, na kterém vám však vadí Kalousek - od toho (i od strany) by se jako prezident pochopitelně distancoval.

Problémem může být jeho vztah k EU, ale kdybyste si prošel některé rozhovory s ním zjistíte, že jeho názory a argumenty jsou velmi racionální.

Mě přesvědčil k volbě zejména fakty, že majetku má po předcích dost, tudíž si nemusí "přivydělat", je elegantní, vzdělaný a noblesní člověk a má velice široké známosti ve světě (a ohledně účasti na Bilderbergu a na podobnych setkáních - to si myslíte že se na nich rozhoduje o masových vraždách nebo mučení dětí?)

1 1
možnosti
KV

To je rada na dvě věci .... na nic a na tu druhou ;-). Každý by měl volit dle svého uvážení. Dát hlas tomu nejlepšímu ze všech těch nedokonalých kandidátů. To, že nemá šanci uspět v prvním kole nic neznamená. Tak prostě v druhém kole bude volit toho lepšího z těch dvou "špatných".

PS: Též budu volit pana Schwarzenbergera. Jako prezident spát při jednáních určitě nebude ... a pana Kalouska si za kancléře též nevezme. JInak na něm hodnotím samé + + + + +

2 0
možnosti
JK

J92a30n 66K92r27a56u13s

5. 1. 2013 18:10

Teda Vy jste jim to nandal! A všem!

Zase není koho volit!

Volte Spejbla nebo Okamuru!

1 1
možnosti
PK

Chtělo by to někoho kvalitnějšího... například http://www.youtube.com/watch?v=mv9G9rwWihg

0 0
možnosti
PK

Ale na druhou stranu si říkám že se mělo sehnat dost podpisů pro Járu Cimrmana :D

0 0
možnosti
Foto

Nevolit ty, kteží už v politice byli...

1 1
možnosti
Foto

To by naopak bylo špatně, protože stávající zkušení politici by takového prezidenta utáhli na vařené nudli

1 1
možnosti
SS

Jestli si neumite vybrat, tak snad radsi ani nevolte.

2 0
možnosti
FK

"Poraďte mi prosím!" Autore, vám není třeba!  Jen myslím, po včerejším primáckém duelu, není co řešit. Bylo to klání těch víceméně  dvou nejlepších. A já volím toho lepšího z nich. I ta jeho dcera byla lepší než ten s rudými ponožkami: 

http://play.iprima.cz/all/305945/all

Pokud vám to náhodou uteklo.

0 1
možnosti
JP

Zeman je jen převlečenej Klaus,volte Fišera.

1 1
možnosti
JH

J82a29n 13H68l19e79d25í40k

5. 1. 2013 16:15

kdyby byl,  podle jeho nepřátel,, Zeman ruským koněm, pak by asi vlastnil skvělou vilu a ne venkovskou pastoušku, navíc jen z poloviny, dopřával by si jako Fischer dovolenou na Maledívách a ne v nafukovacím člunku na rybníku, ne s Bolsem, ale s knížkou v ruce. Podle mne, je to jediný rovný kandidát.

1 0
možnosti
PK

Myslím že to byl Mrázek kdo si kdysi stěžoval na Zemana že je s ním strašný problém- že mu ke štěstí stačí flaška becherovky, 2 utopenci v hospodě a že vyšší osobní ambice nemá.

1 0
možnosti
JS

Žádný z kandidátů není ideální a téměř každý má své pro a proti. V té nejdůležitější otázce- zachování či znovuobnovení naší suverenity- má však jen jedna kandidátka ten správný postoj- Jana Bobošíková.

1 5
možnosti
JN

To si snad děláš srandu.

3 1
možnosti

Řekněme to natvrdo. Pravicově, pro tržně a eurorealisticky orientovaný člověk nemá koho volit. Řeším úplně podobné dilema, jediný, kdo vypadá přijatelně, tedy Sobotka, je členem strany, která dle mého názoru zcela zradila své vlastní hodnoty. Bobo, ovšem to by se nesměla lísat ke komunistům a obecně zavánět nacionálním socialismem. Zatím se začínám klonit k následujícímu systému - první kolo vynechám, volit půjdu jenom když do druhého kola postoupí někdo ze skupiny: Fišerová, Dienstbier a po debatě v ČT Roithová - volit proti nim (pokud tedy nepostoupí dva z této skupiny, to by nebyl důvod chodit k volbám, ale začít se učit cizí jazyky ;-)). Protože opravdu nevidím koho volit.

1 2
možnosti
Foto

Komunisti s ní už prý vyběhli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik