Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P.Banga

22. 8. 2012 16:52
Chybná informace

Členství v Radě vlády pro záležitosti romské menšiny je nehonorované, členové Rady pracují ve svém volném čase a zdarma. Na zasedání si v drtivé většině případů berou dovolenou. Tolik pro Vaší informaci :-).

Zdravím, P.Banga

0 0
možnosti

raz

22. 8. 2012 17:36
Pane Banga vím, že Vás problém trápí, ale:

V článku se nikde nevyskytuje žádná zmínka o mzdách , ale výhradně o nákladech na činnost a vím,že nejsou ani v "Radě" jejichž jste členem zanedbatelné.

To,že vykonávate činnost bezpatně je sice chválihodné,ale problém se nezmnšuje, ale vyhrocuje.

Jinak: Členové výboru golfového klubu také vykonávají svoji práci bez jakékoliv odměny a věnují této činnosti také hodně ze svého volného času i značné úsílí. Výsledkem ale je,že tisíce členů klubu,ačkoliv nejsou majitelé hřiště mohou v klidu a nerušeně provozovat svůj sport.

Čenové Rady obětují jak říkáte bezúplatně  mnoho svého času i úsilí pro řešení "Romského problému" a tento "problém"dále existuje a naopak nebezpečně eskaluje.

A o to jde: Vykonávat jakoukoliv práci bez hmatatelných pozitivních výsledků, i když je prováděna dobrovolně a bezúplatně  není nikomu prospěšné. A proto systém této práce vyžaduje důkladnou revizi.

3 0
možnosti

AJAZIRAM

22. 8. 2012 16:04
jen takový nápad pro chánov, krupku a jiné postižené.

Neziskovky zrušit a za ušetřený peníz zakoupit každý večer 200 litrový sud chlastu pro každou lokalitu. Rozvážet již odpoledne, takže o půlnoci budou všichni namol, usnou kde ulehnou a majorita se konečně VYSPÍ.

3 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik